Top Ξενοδοχεία Κυπαρισσία Secrets

Δημοφιλές σε επισκέπτες που κάνουν κράτηση για διαμέρισμα στην Κυπαρισσία

Exceptional location, view and the condominium was clear! Extremely cozy bed also which is generally scarce to get in Greece for a few motive.

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Προτού αναρτήσουμε τα σχόλια στη σελίδα μας ελέγχουμε μήπως περιέχουν απρεπείς λέξεις και φυσικά επιβεβαιώνουμε την αυθεντικότητά τους.

Τα διαμερίσματα στην Κυπαρισσία με τις περισσότερες κρατήσεις αυτόν τον μήνα

Η τοποθεσία εξαιρετική κοντά στο κέντρο με υπέροχη θέα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Είναι εξαιρετικής ομορφιάς γραφικό παραθλασσιο χωριό που...

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Μοντέρνος, καινούριος χώρος σε ωραία τοποθεσία και όμορφη θέα. Για τους λάτρεις της φύσης έχει άμεση πρόσβαση σε θάλασσα και πράσινο.

Με ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και υπέροχες παραλίες, προσελκύει πλήθος τουριστών κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ενοικιάσεις Όρισε τα κριτήριά σου και βρες το ακίνητο προς ενοικίαση more info που αναζητάς.

Η Δεξαμενή: Στο ψηλότερο σημείο της Κυπαρισσίας βρίσκεται η Δεξαμενή, η οποία τροφοδοτεί με νερό το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Η Δεξαμενή αυτή είναι πολύ παλιά, καθώς κατασκευάστηκε επί Τουρκοκρατίας. Στο χώρο της Δεξαμενής δεσπόζει το μνημείο της Αρκαδιανής Μητέρας, αφιερωμένο σε όλες τις μάνες της Αρκαδιάς που θυσιάστηκαν για να σώσουν την πατρίδα.

Το διαμέρισμα υπέροχο, ο οικοδεσπότης ευγενεστατος και εξυπηρετικοτατος.

Το Κάστρο της Αρκαδιάς: Στην Κυπαρισσία, πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό της Παλιάς Πόλης, δεσπόζει το επιβλητικό κάστρο της Αρκαδιάς, το οποίο αποτελεί το κόσμημα της πόλης. Λόγω της θέσης του ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μία μαγευτική θέα σε όλη τη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με τους μελετητές, το κάστρο αποτελεί φραγκικό κτίσμα. Ωστόσο, στο ρου της ιστορίας, το κάστρο πέρασε στα χέρια διάφορων λαών. Το κάστρο ανοικοδομήθηκε από τους Φράγκους, ανασκευάστηκε από τους Βυζαντινούς και αργότερα επεκτάθηκε από τους Τούρκους και τους Ενετούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *